Streaming-tokens øker når Bitcoin-prisen faller til $ 54.000 støtte

Tokens relatert til spill-, video- og musikkstrømming økte til nye høyder, selv om Bitcoin-prisen trakk tilbake til $ 54.000-støtten.

Bitcoin ( BTC ) okser møtte sterk motvind 22. mars som raskt dempet ethvert forsøk på et breakout over $ 58 000-nivået til tross for kommentarer fra United States Federal Reserve Chair Jerome Powell, som kalte den øverste kryptovalutaen en „erstatning for gull.“

Data fra Cointelegraph Markets og TradingView viser at handelsmenn gjorde flere forsøk på å presse BTC over $ 58 000 i løpet av de siste to dagene for bare å bli avvist, med mandagens svikt som resulterte i en tilbakeføring til $ 54 000 støttenivå.

On-chain analyse viser at mens BTC-prisen sliter med å klatre tilbake over $ 60.000, har hvalplommebøker vært i akkumuleringsmodus de siste 30 dagene, noe som indikerer at noen av de rikeste Bitcoin-eierne fremdeles ser mer oppside for det nåværende oksemarkedet.

Vanlig kryptovalutaadopsjon får grep

Makrobildet for kryptovaluta-sektoren fortsetter å forbedres ettersom det globalt anerkjente TIME-magasinet avslørte at det er på utkikk etter en finansdirektør som er komfortabel med Bitcoin og kryptokurver, ettersom publikasjonen har begynt å utforske etableringen av enestående ikke-soppbar poletter basert på noen av de mest ikoniske omslagene .

Nå som blockchain-teknologien har utviklet seg til det punktet hvor den kan håndtere prosesser som video- og musikkstreaming, har plattformer med en førstegangsfordel i disse sektorene sett prisene deres de siste månedene ettersom vanlige publikum i økende grad blir eksponert for kryptovalutaøkosystemet. .

Theta (THETA) og Theta Fuel (TFUEL) har tatt ledelsen når det gjelder blockchain-basert videostreaming med dual token-systemet som nyter astronomisk vekst i 2021 som fortsetter å presse prisen til nye heltidspunkter.

Audius (AUDIO), en musikkstrømmeplattform, har også samlet seg kraftig den siste måneden da prisen økte fra $ 0,356 den 28. februar til en ny heltid på $ 2,05 den 16. mars.

VORTECS ™ -data fra Cointelegraph Markets Pro begynte å oppdage et hausseutsikter for AUDIO 1. mars før den nylige prisstigningen

VORTECS ™ -scoren, eksklusiv Cointelegraph, er en algoritmisk sammenligning av historiske og nåværende markedsforhold avledet av en kombinasjon av datapunkter, inkludert markedssentiment, handelsvolum, nylige prisbevegelser og Twitter-aktivitet.