MicroStrategy ohjaa Hope.comin Bitcoiniin 425 miljoonan dollarin BTC-oston jälkeen

MicroStrategy osti 425 miljoonaa dollaria Bitcoinista tänä kesänä.

MicroStrategy on ohjannut Hope.comin Bitcoiniin

MicroStrategy osti 425 miljoonaa dollaria Bitcoinia tänä kesänä.

Sen toimitusjohtaja on mainostanut kolikkoa Twitterissä.

Ne, jotka etsivät toivoa verkossa, löytävät sen Bitcoinista . Ei välttämättä tarkoituksella, vaan siksi, että MicroStrategy, yhdysvaltalainen ohjelmistoyritys, joka osti äskettäin 425 miljoonaa dollaria Bitcoinista , on ohjannut hope.com verkkotunnuksen Bitcoin Circuit koskeviin koulutusresursseihin .

Nämä resurssit sisältävät suurelta osin lehdistöaineistoa, joka selittää miksi MicroStrategy osti 425 miljoonaa dollaria Bitcoinista tänä kesänä . MicroStrategyin toimitusjohtaja Michael Saylor sanoi tweetissään, että Bitcoin „edustaa toivoa miljardeille ihmisille, jotka tarvitsevat taloudellisen vaikutusmahdollisuuden instrumenttia“.

Saylor on mainostanut voimakkaasti Bitcoinia ostonsa jälkeen, usein useita kertoja päivässä. Tässä kuussa hän on melkein yksinomaan twiitannut Bitcoinista; hän on toistaiseksi käyttänyt sanaa „Bitcoin“ noin 30 kertaa

Tunnuksen ”toivo”, MicroStrategy antoi ”ääni” ja cryptocurrencies kun se myyty $ 21 miljoonaa Voice.com toimialueen Block.one, luovat EOS blockchain . Voice.com, sosiaalinen verkosto, jonka avulla käyttäjät voivat maksaa toisilleen kryptovaluutta , avattiin tänä kesänä.

MicroStrategy omistaa myös Wisdom.com, Strategy.com ja Glory.com, joista kukaan ei ohjaa käyttäjiä kryptovaluutan resursseihin. Oletus on voinut olla, että näiden sivustojen kävijät ovat jo sijoittaneet Bitcoiniin.

Michael.com on myös myynnissä, vaikka sillä on tällä hetkellä MicroStrategy-toimitusjohtajan Michael Saylorin henkilökohtainen verkkosivusto. Sivun opetusresursseissa, joita ei ole äskettäin päivitetty, ei mainita kryptovaluuttoja, vaan Saylor piti pääpuheenvuoroja muista aiheista