Max Keizer berömmer Bitcoin naysayer Ray Dalio för att acceptera krypto

Ray Dalio redo att acceptera Bitcoin

Max Keizer tänker inte mycket på Peter Schiff
Michael Saylor, en annan kryptokonverterare

Den populära sändnings- och kryptojournalisten Max Keizer har lovordat den amerikanska filantropen och kryptonaysayer Ray Dalio för att ha öppnat att han har tagit fel på Bitcoin hela tiden.

Max Keizer var full av beröm för miljardären efter att han erkände att han skulle älska att bli korrigerad på Bitcoins tidigare påståenden. Dalio, som tidigare var ett kryptonaysayer, har gjort flera antikryptokommentarer tidigare.

Han trodde att Bitcoin Era volatilitet inte kunde göra det till ett bytesmedel. Han hävdade alltid att kryptor misslyckas med pengarna.
Relaterade inlägg
BoE rotar för kryptovaluta
En grupp japanska företag planerar att ge ut en digital yen
Uniswap sjunker ytterligare när konkurrenterna drar sina likviditetsleverantörer med incitament
Tre viktiga faktorer som driver konsumenternas köp- och investeringsbeslut

Dalio öppnade sitt sinne för Bitcoin efter att priset bröt över $ 18 000. Investerare som miljardären Paul Tudor Jones III och Stan Druckenmiller började göra stora avkastningar. Dalio var tvungen att besluta att göra mer forskning om Bitcoin. Filantropen har utsatts för skott från andra kryptonösenare som han för att ha uppmärksammat Bitcoin.

Vad Max Keizer tycker om Peter Schiff

Max Keizer tänker inte mycket på Peter Schiff, en annan krypto-naysayer som omedelbart rådde Dalio att inte ändra Bitcoin.
Schiff sa att Dalio inte saknade någonting, och hans kritik är på plats.

Max Keizer avslöjade att han hade slagit Bitcoin till Schiff när krypton var $ 1000 och $ 10.000. Keizer avslutade med att säga att Schiff inte är så smart och saknar intelligens för att smälta nya idéer.
Michael Saylor, en annan kryptokonverterare efter Dalio

Innan Dalio brukade MicroStrategy CEO Michael Saylor vara anti-krypto men har vänt sig hausse på den digitala tillgången.
2013 förutspådde Saylor Bitcoins död. VD sa att kryptos dagar är räknade, och mycket snart skulle det drabbas av samma tro som onlinespel. Då handlade BTC cirka 1200 dollar.

#Bitcoin dagar är räknade. Det verkar som bara en tidsfråga innan det lider av samma öde som onlinespel.
– Michael Saylor (@michael_saylor) 19 december 2013

Sedan dess pratade Saylor aldrig offentligt om Bitcoin förrän han avslöjade MicroStrategys kryptoinvestering. VD drog MicroStrategy till att investera i Bitcoin, som han säger att de kommer att hålla fast på lång sikt.
Personligen avslöjade han också att han har cirka 240 miljoner dollar i Bitcoin. Med Dalio och Saylors crypto u-turn, i kombination med Bitcoin-pris säkert nyligen, kan kryptosamhället få fler nya aktörer snart.