Hvor massiv Bitcoin-køberaktivitet på Coinbase drev BTC-prisen forbi $ 32K

  • Beitrags-Autor:
  • Beitrags-Kategorie:Halbierung

Prisen på Bitcoin steg hurtigere end $ 32.000, da købere på Coinbase aggressivt akkumulerede BTC.

Coinbase har oplevet en stor stigning i køberaktivitet natten over, da prisen på Bitcoin (BTC) oversteg $ 32.500 den 2. januar. Analytikere siger, at tendensen minder om MicroStrategys Bitcoin-akkumulering, muligvis drevet af institutionelle købsordrer. Som et resultat overgik BTC $ 31.000 og nåede et nyt rekordhøjt niveau.

Coinbase-købere var katalysatoren for Bitcoin-rallyet
I de sidste 48 timer har Coinbase løbende set en høj præmie sammenlignet med Binance. På et tidspunkt var Bitcoin på børsen $ 100 dyrere end på Binance.

Da prisen på Bitcoin oversteg $ 30.000, nåede præmien så højt som $ 350. For eksempel, da Bitcoin Code handlede til $ 30.000 på Binance, blev BTC prissat til $ 30.350 på Coinbase.

Forud for rallyet sagde CryptoQuant CEO Ki Young Ju, at lave Coinbase-udstrømninger udgjorde en risiko for Bitcoins rally. Han sagde, at udstrømningerne skulle øges for at BTC kunne finde nyt momentum, hvilket det gjorde. Han sagde inden mødet:

”Vi har ikke haft betydelige Coinbase-udstrømninger siden $ 23.000, de overførte tokens er faldende, og fondets flowforhold for alle børser stiger. Det er stadig muligt, at institutionelle investorer vil tilslutte sig når som helst snart, men vi kan blive udsat for en korrektion, hvis det fortsætter sådan.
Da Bitcoin nærmede sig $ 29.500, begyndte Coinbase-udstrømningen at stige. Ki sagde, at de er mulige over-the-counter (OTC) -aftaler, som typisk er bullish for BTC og eksemplificerer en bredere tendens til svindende BTC-reserver på børser.

Da vi pumpede, blev en anden 34K btc afslappet udskiftet i de sidste par blokke pic.twitter.com/8r20JnOGaj

– // Bitcoin ack (@BTC_JackSparrow) 2. januar 2021
Købere med høj nettoværdi bruger OTC-markedet til at købe eller sælge store mængder Bitcoin. Derfor, da tegnene på OTC-tilbud opstod, sagde Ki, at dette var positivt for BTC. Blot to dage efter, at udstrømningen var steget, steg BTC forbi $ 30.000 og nåede $ 31.400. Ki bemærkede, før BTC brød $ 30.000:

“12.063 $ BTC strømmede lige ud fra #Coinbase. Det gik til flere kolde tegnebøger. Eventuelt OTC-tilbud. Det vil være svært at bryde 30k, men institutionerne er ligeglade. De køber det bare mere. ”

Hvorfor bliver BTC så tiltalende?

Ifølge Ashwath Balakrishnan, en analytiker hos Delphi Digital, blev Bitcoin mere overbevisende, da det overgik dets all-time high.

Da prisen på Bitcoin svingede på omkring $ 4.000, var risikoen for en betydelig ulempe høj kombineret med stor usikkerhed omkring udsigten til BTC på mellemlang sigt.

Derfor, da Bitcoin steg over $ 20.000, blev den dominerende kryptokurrency mere overbevisende for investorer. Han sagde:

“At købe $ BTC efter ATH er faktisk bedre end at skære bunden fra en risikojusteret linse. Hvis du købte til $ 20.000, er du op med 50% med minimal friktion imellem Bundkøbere ~ $ 4k er næsten 8x højere, men deres risiko for at blæse op var meget højere. ”
På kort sigt er en populær fortælling, der kan bøje Bitcoin-prisen højere, forudsigelsen om, at institutioner muligvis ikke har købt BTC i december på grund af potentielle regnskabsproblemer.

Som sådan siger nogle analytikere, at flere institutioner kunne hoppe ind i Bitcoin i første kvartal af 2021. Hvis dette sker, hvilket ville være tydeligt gennem Grayscales aktiver under forvaltning og CME Bitcoin futuresmarkeds åbne interesse, ville det sandsynligvis medføre et bredere BTC-rally .